Miksi tulla puuhapuistoon?


Puuhapuisto on paikka, josta löydät open ohjeita kurssitöihin. Täällä pääset myös keskustelemaan toisten kanssa aiheista ja kirjallisuudesta sekä kommentoimaan muiden ajatuksia. Tänne opena pyrin tuomaan vaihtoehtoja perinteiselle kynä ja paperi -puurtamiselle. Jos perinteinen ryhmätyö ei innosta, ehkä keskustelu netissä tuntuu mukavammalta. Itseäsi koskevat tehtävät löydän kurssin alta. Ei kun puuhaamaan!

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Hätäapuseinä kurssien sivuilla

Niille kurssisivuille, joilla tällä hetkellä on opiskelijoita, on liitetty uusi apuväline: hätäapuseinä. Linkistä klikkaamalla pääsee nettisivulle, jonne voi kirjoittaa tekstiviestin pituisen kysymyksen tai ongelman. Sivulle kirjoitettuihin kysymyksiin voi vastata opettaja tai joku muu kurssilla opiskeleva. Opettajana pyrin käymään vilkaisemassa hätäapuseinän kysymyksiä ja ongelmia päivittäin. Vastaan niin pian kuin vain mahdollista.

Kuva: Freefoto/springnarcissi
Muistilapun liimaaminen seinälle on helppoa: tökkää hiirellä jotakin kohtaa seinästä ja kirjoita asiasi. Voit myös siirtää lapun hiirellä raahaamalla haluamaasi kohtaan tai poistaa sen niin halutessasi. Toivottavasti näin saadaan polttavimmat kysymykset ja ongelmat purettua pikaisesti.

Huom! Muistathan vastausta odottaessasi päivittää sivua säännöllisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti